Over MGPcards

 

MGPcards is een bedrijf dat sinds 2008 uitgever en distributeur van wenskaarten is. We produceren jaarlijks circa vier miljoen wenskaarten voor de detailhandel. 80% van het assortiment ontwerpen we zelf met twee fantastische grafische ontwerpers. We produceren voornamelijk bij Nederlandse drukkerijen, uitgezonderd de kerstkaarten en luxe kaarten met veel bewerkingen die in China gedrukt worden. Daarnaast produceren we cadeau-enveloppennotitie- en beeldkalenders en  agenda's, Ook verzorgt MGPcards drukwerk tegen de scherpste prijzen. Voor detaillisten die regelmatig van acties houden heeft MGPcards regelmatig restpartijen in wenskaarten, boekjes, schoolspullen, papeterie enz. 

Mathijs Arentsen is de directeur van MGPcards, daarnaast zijn er een zevental medewerkers die nog weten wat klantenservice is. We kennen geen vertegenwoordigers of merchandisers maar eigenaar Mathijs Arentsen gaat regelmatig op pad. We kunnen op verzoek altijd een bezoek brengen aan afnemers die behoefte hebben om het één en ander door te nemen. Voor het bestellen werken we bij voorkeur online maar u kunt ons ook gewoon bellen, appen of mailen,

MGPcards is met haar producten sterk in het voordelige- en middensegment van de markt. Een marktsegment dat in de huidige tijd op een stevige omzet en populariteit kan rekenen. We zijn echter niet de enige speler in dit segment van de markt, dit houdt ons scherp maar ook met de wetenschap dat we het beter moeten doen dan de ander. We bereiken dat door kwaliteit te leveren in alles wat we op de markt brengen voor een scherpe prijs te leveren.

Ook het luxe en duurdere segment van de wenskaartenmarkt kunnen we bevoorraden. We leveren het gehele everyday assortiment onder de naam 'Top Class kaarten' en onze 'Luxe wenskaartenserie'. Zodra items van deze serie uitverkocht raken zullen we deze vervangen door nieuw ontworpen kaarten van de zelfde kwaliteit en uitstraling.

Naast onze wenskaartenseries hebben we de afgelopen jaren naam gemaakt in het uitgeven en produceren van de zogenaamde notitie kalenders, ook daar kwaliteit voor een scherpe prijs. Ook ons overige assortiment, zoals cadeauenveloppen, gelegenheidsetiketten en actiematige artikelen vragen we uw aandacht voor.

Vraag uitgebreide informatie aan en wat sampless en u bent overtuigd. U kunt ons ook bellen, appen of mailen voor een afspraak, we komen graag en geheel vrijblijvend.

Met een vriendelijke groet

Mathijs Arentsen

Directeur MGPcards.

E-mail: info@mgpcards.nl

Telefoon 0543-476516/ 06-10590812

MGPcards is een onderdeel van Meneer Kees VOF

IMG-20230531-WA0005