Veilig winkelen

MGPcards behandelt uw gegevens met de grootste zorg. Zo zullen wij uw gegevens nooit doorspelen of verkopen aan derden, zoals op onze "privacy" pagina is te lezen. Om te voorkomen dat uw gegevens worden onderschept en toch bij derden terecht komen, hebben we diverse maatregelen genomen. Hierdoor wordt de veiligheid van uw gegevens volledig gewaarborgd.

SSL
Secure Socket Layers (SSL) is een wereldwijd gebruikt, geavanceerd beveiligingssysteem voor het internet. SSL versleutelt uw gegevens en bescherm deze tegen 'afluisteren'. Onderschepte gegevens zijn door de codering onleesbaar en zodoende beveiligd tegen misbruik van derden.

Het SSL protocol omvat:

End point authentication: de identiteit van de server waarmee gecommuniceerd wordt, staat vast en wordt niet gesimuleerd door iemand met minder goede bedoelingen.

Message integrity: de data, uitgewisseld met de server, worden onderweg niet onderschept en aangepast. Indien dat wel gebeurd, kan dat makkelijk gedetecteerd worden.

Confidentiality: de data worden versleuteld. Een hacker kan geen informatie lezen door de data (pakketjes) op het internet te onderscheppen. Nagenoeg alle browsers ondersteunen het SSL protocol.

Wat beveiligt MGPcards.nl?

Online betalingen worden nooit uitgevoerd op de server van MGPcards.nl maar op de (ook door SSL beveiligde) server van Multisafepay.com, indien u betaalt met iDEAL, creditcards of een eenmalige machtiging verstrekt. Voor uw veiligheid zult u worden uitgelogd wanneer MGPcards.nl gedurende 30 minuten openstaat, terwijl u er geen gebruik van maakt. Eventuele gegevens van uw winkelwagen blijven daarbij bewaard.

Wat kunt u zelf doen?  
Ga zorgvuldig met wachtwoorden om. Uw MGPcards.nl wachtwoord is strikt persoonlijk. Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord daarom aan niemand anders of wijzig het daarna. Veel browsers geven u de mogelijkheid om uw gebruikersnaam en wachtwoord op uw pc te bewaren. Gebruik deze optie alleen op uw eigen pc en altijd versleuteld. 

Voorkom het gebruik van onveilige wachtwoorden. Wachtwoorden die voor de hand liggen, zijn onveilig. Laar uw wachtwoord uit zowel letters als cijfers bestaan. Wijzig uw wachtwoord regelmatig.

Mijn account
E-mailadres

Wachtwoord


Wachtwoord vergeten?

Ik heb geen account
Registeren

Gastenboek
Er staan 7 berichten in het gastenboek.
Ga naar het gastenboek
Disclaimer   ©2022 - MGP-cards - Aalten         www.frappant.com